Фаршировані капелюшки шіітаке

  • Підготування: 15хв
  • Приготування: 1година
  • Загальний час: 1година 15хв
  • Порцій: 3
  • 1. Ніжки грибів відокремте від капелюшків, дрібно наріжте
  • 2. Цибулю і кабачки наріжте дрібними кубиками.
  • 3. Моркву дрібно натріть
  • 4. На пательні нагрійте масло, обсмажте цибулю без зміни кольору. Покладіть моркву, перемішайте, смажте 1 хвилину.
  • 5. Додайте кабачки і ніжки грибів, поперчіть, влийте соєвий соус, перемішайте і смажте до готовності.
  • 6. Нафаршируйте капелюшки печериць приготовленою начинкою і покладіть на решітку для готування на пару. Варіть під щільно закритою кришкою 30-45 хвилин в залежності від розміру капелюшків.

  • У воду при варінні на пару покладіть лавровий лист, це додасть грибам додатковий аромат. Начинка для печериць може бути різноманітною: до овочів при бажанні можна додати нарізане філе курки або індички, м'ясний фарш, сметану

Інгредієнти:


  • Шіітаке - 600 г
  • Морква - 40 г
  • Ріпчаста цибуля - 50 г
  • Кабачки - 100 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Мелений чорний перець

Смачного!

Інші рецепти з категорії Шіітаке