1. Ніжки грибів відокремте від капелюшків, дрібно наріжте
2. Цибулю і кабачки наріжте дрібними кубиками.
3. Моркву дрібно натріть
4. На пательні нагрійте масло, обсмажте цибулю без зміни кольору. Покладіть моркву, перемішайте, смажте 1 хвилину.
5. Додайте кабачки і ніжки грибів, поперчіть, влийте соєвий соус, перемішайте і смажте до готовності.
6. Нафаршируйте капелюшки печериць приготовленою начинкою і покладіть на решітку для готування на пару. Варіть під щільно закритою кришкою 30-45 хвилин в залежності від розміру капелюшків.
У воду при варінні на пару покладіть лавровий лист, це додасть грибам додатковий аромат. Начинка для печериць може бути різноманітною: до овочів при бажанні можна додати нарізане філе курки або індички, м'ясний фарш, сметану