1. Відрізати ніжки грибів, для цього рецепту вони досить тугі. Шапки грибів нарізати. Обірвати листя естрагону. Почистити часник і нарізати цибулю-шалот
2. Стейк посолити і поперчити. Розігріти пательню, додати масло і обсмажити стейк протягом 5 хв, один раз перевернувши. Смажити на середньому вогні. Стейк перекласти на тарілку і накрити, щоб не охолов
3. Злити з пательні жир та обсмажити часник, цибулю-шалот і гриби на середній тепрературі, влити вино і яловичий бульйон, зменшити вогонь до мінімуму і додати вершкове масло, розмішуючи. Потім додати естрагон, готувати ще 1-2 хв.
4. Готовий стейк полити грибним соусом і подати до столу