Стейк з грибним соусом

  • Підготовка: 20хв
  • Приготування:15хв
  • Загальний час: 35хв
  • Порцій: 1
  • 1. Відрізати ніжки грибів, для цього рецепту вони досить тугі. Шапки грибів нарізати. Обірвати листя естрагону. Почистити часник і нарізати цибулю-шалот
  • 2. Стейк посолити і поперчити. Розігріти пательню, додати масло і обсмажити стейк протягом 5 хв, один раз перевернувши. Смажити на середньому вогні. Стейк перекласти на тарілку і накрити, щоб не охолов
  • 3. Злити з пательні жир та обсмажити часник, цибулю-шалот і гриби на середній тепрературі, влити вино і яловичий бульйон, зменшити вогонь до мінімуму і додати вершкове масло, розмішуючи. Потім додати естрагон, готувати ще 1-2 хв.
  • 4. Готовий стейк полити грибним соусом і подати до столу

Інгредієнти:

  • Стейк (філе) - 1
  • Свіжого естрагону - 15гр
  • Зубчик часнику -
  • Цибуля-шалот - 1/2
  • Яловичний бульйон - 75мл 
  • Білого вина - 75мл
  • Сіль, перець - за смаком
  • Гриби шіітаке 60г.
  • Вершкове масло - 60г.

Смачного!

Інші рецепти з категорії Шіітаке