Рецепти
Шіітаке
Ерінги
Піоппіні
Шіітаке
Ерінги
Піоппіні
Риба з шіітаке запечена в духовці
Березень 12, 2021
Підготування:
10хв
Приготування:
35хв
Загальний час:
45хв
Порцій:
5
1.
Гриби нарізати смужками, цибулю порізати півкільцями. Обсмажити цибулю з грибами на олії та посолити
2.
Помідори нарізати кружечками, рибу - невеликими шматками
3
. На дно форми для запікання викласти нарізані помідори, зверху - рибу
4.
На рибу розкласти смажені гриби з цибулею
5.
Вершки посолити, додати перець. Залити рибу вершками
6.
Запікати і духовці 30-35 хв, при температурі 200 С
Інгредієнти:
Філе білої риби - 500 г
Помідори - 2шт.
Шиітаке - 200г.
Цибулина - 1шт.
Вершки - 200мл
Сіль і перець
Олія для смаження
Смачного!
Інші рецепти з категорії Шіітаке
Гриби Шіітаке смажені зі сметаною
Березень 03, 2020
Підготовлення
:
10хв
Приготування
:
15хв
Загальний час
:
25хв
Порцій
:
4
Шіітаке смажені з солодким перцем
Березень 06, 2021
Підготовлення
: 5хв
Приготування
: 10хв
Загальний час
: 15хв
Порцій
: 2
Гречана соба з грибами шіітаке
Березень 12, 2021
Підготування:
5хв
Приготування:
15хв
Загальний час:
20хв
Фаршировані капелюшки шіітаке
Березень 12, 2021
Підготування:
15хв
Приготування:
1година
Загальний час:
1година 15хв
Порцій:
3
Стейк з грибним соусом
Березень 12, 2021
Підготовка:
20хв
Приготування:
15хв
Загальний час:
35хв
Порцій:
1
Тушкований батат з грибами
Березень 12, 2021
Підготування:
48 хв
Приготування:
1 ч
Загальний час:
1 год 48 хв
Порцій:
4
Тушкована курка по-японськи
Березень 12, 2021
Підготування:
20хв
Приготування:
25хв
Загальний час:
45хв
Порцій:
4
Японський суп місо
Березень 12, 2021
Підготування:
10хв
Приготування:
2хв
Загальний час:
12хв
Порцій:
4