Риба з шіітаке запечена в духовці

  • Підготування: 10хв
  • Приготування: 35хв
  • Загальний час: 45хв
  • Порцій: 5
  • 1. Гриби нарізати смужками, цибулю порізати півкільцями. Обсмажити цибулю з грибами на олії та посолити
  • 2. Помідори нарізати кружечками, рибу - невеликими шматками
  • 3. На дно форми для запікання викласти нарізані помідори, зверху - рибу
  • 4. На рибу розкласти смажені гриби з цибулею
  • 5. Вершки посолити, додати перець. Залити рибу вершками
  • 6. Запікати і духовці  30-35 хв, при температурі 200 С

Інгредієнти:

  • Філе білої риби - 500 г
  • Помідори - 2шт. 
  • Шиітаке - 200г. 
  • Цибулина - 1шт.
  • Вершки - 200мл
  • Сіль і перець
  • Олія для смаження

Смачного!

Інші рецепти з категорії Шіітаке