Шіітаке смажені з солодким перцем

  • Підготовлення: 5хв
  • Приготування: 10хв
  • Загальний час: 15хв
  • Порцій: 2

1. Перець почистити від насіння і нарізати тонкіми смужками. Часник повідомлення. Кріп дрібно порізати.

2. Відрізати ніжки грибів (вони тугі для цього рецепту). Нарізати шапки грибів скибочками поперек.

3. Розігріти на пательні олію 3-4 ложки. Покласти перець і гриби і смажити на середньому вогні, помішуючи. Можна накрити кришкою, шиїтаке практично не виділяти соку, вони прекрасно засмажуються і під кришкою.

4. напокінці додати часник і кріп. Зняти кришку і досмажити на сильному вогні 1 хв. Подати до столу.

Інгредієнти:

  • Гриби шіітаке - 250 г
  • Солодкий перець - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчики 
  • Кропу - 1 пучок 
  • Олія - 3 ст.л. 

Смачного!

Інші рецепти з категорії Шіітаке