Тушкований батат з грибами

  • Підготування: 48 хв
  • Приготування: 1 ч
  • Загальний час: 1 год 48 хв 
  • Порцій: 4
  • 1. Насухо протерти гриби, відрізати ніжки (рекомендовано). Нарізати шиітаке і печериці тонкими скибочками, а гливи - шматочками. Дрібно нарізати почищену цибулю,  почищену солодку картоплю нарізати скибочками
  • 2. Розігріти у великій каструлі арахісове масло. Пасерувати цибулю близько 5 хв
  • 3. Додайте гриби і смажте 2-3 хв, помішуючи
  • 4. Покладіть солодку картоплю, влийте бульйон і соєвий соус. Доведіть на сильному вогні до кипіння, періодично помішуючи, варіть на слабкому вогні без кришки 30-40 хв до готовності картоплі, поки рідина майже не випарується
  • 5. Додайте сіль, перець за смаком та посипте коріандром або петрушкою

Інгредієнти:

  • Гриби шіітаке - 150г 
  • Печериці - 150г 
  • Гливи - 150г 
  • Цибуля - 2 великі
  • Солодка картопля (батату) - 500г 
  • Арахісове масло (або іншого масла для смаження) - 1 ст. л. 
  • Соєвий соус - 3 ст. л. 
  • Овочевий бульйон - 750 мл 
  • Сіль, перець
  • Подріблений коріандр або петрушка - 3 ст. л. 

Смачного!

Інші рецепти з категорії Шіітаке