Японський суп місо

  • Підготування: 10хв
  • Приготування: 2хв
  • Загальний час: 12хв 
  • Порцій: 4
  • 1. Водорості покласти в каструлю і залити 1 л води. Поступово довести до кипіння, зняти з вогню і накрити кришкою. Залишити на 5 хв.
  • 2. Влити саке або херес, покласти цукор і імбир в бульйон і знову довести до кипіння. Зменшити вогонь, додати пасту місо і розмішати, щоб вона повністю розчинилася.
    3. Додати зелену цибулю, гриби, тофу і водяний крес. Проварити на тихому вогні 2 хв, помішуючи, не доводячи до кипіння, і відразу подати до столу. Смачного.

Інгредієнти:

  • Пачка сушених водоростей (25 гр) - 1шт.
  • Саке - 1 ст.л. 
  • Цукрова пудра - 2 ч.л. 
  • Натертий корінь імбиру - ½ ч.л. 
  • Паста місо - 2 ст.л. 
  • Зелена цибуля, нарізаного косими смужками - 2 пера 
  • Гриби шіітаке (свіжі, тонко нарізані) - 6шт 
  • Тофу, нарізаного кубиками - 85г 
  • Листя водяного креса - 85г 

Смачного!

Інші рецепти з категорії Шіітаке